JFR - Mode på nätet

”Under tiden ihop med Sharespine har vi vuxit 625% i omsättning och detta skulle inte kunnat gå utan hjälp av Sharespines integrationslösningar.”

RM Jakt

”Sharespine är en otroligt tidsbesparande integration och vårt företag skulle inte funnits utan Sharespine.”

”Vi är ett familjeägt företag med sammanlagt 10 anställda som säljer utbildning och utrustning till veterinärer i Europa. Efter en ökad mängd order via telefon och e-post insåg vi behovet av en online butik för att samla inkommande beställningar. Vi letade runt efter en webshoplösning och insåg ganska så snabbt att vi hade valt ett bra system! Integrationen har varit resurssparande med färre personer för orderhantering och leverans, då många manuella moment är automatiserade. Sharespine är tillmötesgående och lätta att få kontakt med – tummen upp!”

Emil Andersson

VD, Accesia.se

”Innebandybutiken säljer innebandyutrustning i butiker i Sverige och på internet till hela världen. Sharespine skaffade vi för att slippa dubbelarbeta och kvalitetssäkra vårt flöde. Vi lade massor av tid på manuellt arbete. Det manuella arbetet gjorde också att vi gjorde många fel. Vi ville ha ett så automatiserat flöde som möjligt av information mellan de olika system vi använder.

Vi spar massor av tid och hinner med mer på färre personer jämfört med innan vi hade Sharespine. Bokföringen går som en dans. Vi har full kontroll på orderflöde och lagersaldon. Vår revisor är fortfarande fascinerad av att allt går att följa! Sharespine är inte längre något extra, det är helt nödvändigt. Att jobba med personalen på Sharespine är enkelt och mycket givande.”

Yvette Josefsson

Delägare, Innebandybutiken.se

”Batteriexperten är idag Sveriges största webshop som enbart är inriktade på batterier och laddare. Vi startade 2006 och har successivt ökat omsättning hela tiden. Idag hanterar vi många order per dag och att hantera detta manuellt är mycket tidsödande. Vi behövde en koppling mellan vår webshop och vårt affärssystem för att minimera detta arbete. Det viktiga var att all information om ordern skulle följa med till affärssystemet för att slippa allt manuellt arbete. Kopplingen till just Sharespine är en av det absolut mest resursbesparande åtgärder vi gjort. Programmet i sig är mycket sofistifikerat och lättanvänt. Besparningen i tid är enorm. Jag skulle kunna påstå att det en vad de mest värdefulla effektiviseringar vi gjort.”

Henrik Malls

VD, Batteriexperten.com

”Vi behövde ett enkelt sätt att kunna kombinera Webb och postorder. Integrationsprodukter har gett en otrolig tidsbesparing på weborder. Sharespine har varit ett lyft för oss och kontakten med support och utvecklingsavdelningen har varit perfekt.”

Jonas Hjelm

VD, Barnbokhandeln.com

”Patroner.se startade 1996 och är ett av Sveriges äldsta e-handelföretag. I dag är man en av landets främsta specialister på skrivare och utskriftstillbehör, med en unik kundservice som alltid är öppen kontorstid för tips, stöd och råd. 2011 togs beslut om att byta e-handelsplattform för att möjliggöra fortsatt expansion. Vi har bytt e-handelssystem där vi även hade en koppling till Visma. Samtidigt som vi bytte till SiteDirect så gick vi över till Sharespine. Sharespine är mer flexibelt än vårt tidigare system och ett betydligt bättre gränssnitt. Vi är mycket nöjda med supporten och hur Sharespine har löst de problem som uppkommit under vägen.”

Ola Gustafsson

VD, Patroner.se

”Trumslagaren online var Sveriges första webbutik för trummisar. Företaget har växt med åren och säljer idag trummor och trumset till hela Skandinavien. Butiken har ett tydligt fokus på klara besked och snabba leveranser. En integration mellan webbutiken och det bakomliggande order och lagersystemet är därför en förutsättning.

Vi bytte ut vår tidigare systemintegration till Sharespine. Det har inneburit ett stort lyft både vad gäller antalet funktioner och systemets tillförlitlighet. Inkommande beställningar kan nu hanteras snabbare och kunderna ser alltid ett aktuellt lagersaldo i webbutiken.

Henrik Gustafson

VD, Trumslagaren.se

Intresserad utav våra tjänster?

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Sammanfattning av avtal, uppsägning och sekretess hittar ni här.
© Sharespine AB 2017