Lediga tjänster

Läs mer om vilka tjänster vi söker hos Sharespine. Ta chansen att arbeta i ett lättrörligt produktteam med kunskapstörstande kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse åt våra kunder.

Utvecklare

Är du vår nästa stjärna inom programmering?

Sharespine skalar nu upp produktteamet med fler medarbetare. Ta chansen att arbeta i ett lättrörligt produktteam med kunskapstörstande kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse åt våra kunder.

Integrationstekniker

Är du vår nästa supportstjärna inom integrationer?

Sharespine söker efter fler medarbetare till ”Customer success”-avdelningen. Ta chansen att arbeta i en lättrörlig support-avdelning med kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse, support och vägledning för våra kunder. 

Kompetansutveckling

Vi på Sharespine gillar stjärnor och vill gärna hjälpa till att utveckla dig som person. Därför hjälper vi våra medarbetare att utvecklas inom områden som de brinner för.

Tjänstepension

Alla våra medarbetare har tillgång till en förmånlig tjänstepension där du sedan får bestämma själv var denna pensionen skall placeras.

Göteborg och/eller Malmö

Våra kontor ligger belägna i Göteborg och Malmö området. Få möjlighet att jobba i något av våra kontor i centrala Göteborg och Malmö samt i Uddevalla.

Bonusprogram

Alla våra medarbetare får ta del av ett bonusprogram baserat på resultat från föregående år. Desto bättre resultat, desto bättre bonus.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Sammanfattning av avtal, uppsägning och sekretess hittar ni här.
© Sharespine AB 2017