Våra återförsäljare

Sharespines produkter finns för både klient- och molnbaserade ekonomiprogram för integration mot en mängd olika E-handelsystem. Vissa av våra partners är specialiserade på Magento, andra på WooCommerce, Shopify eller Prestashop. Vi har även en liten avdelning för partners som jobbar med Hosting av klientbaserade ekonomiprogram samt E-handelsflöden med butikskassor där Sharespine är en del av flödet (POS). Syftet med vårt återförsäljarprogram är primärt att skapa en tätare relation mellan er som bygger och levererar e-handelslösningen och oss som en leverantör av integrationslösningar mellan e-handeln, ekonomisystemet och/ eller marknadsplatsen.

Magento

Följande återförsäljare av Sharespine har Magento som specialkompetens. Tryck på loggan för mer information om respektive återförsäljare samt vad de kan erbjuda för tjänster kring Magento.
Ladda ner produktblad om Magento och Magento2, samt olika ekonomisystem.

WooCommerce

Följande svenska och norska återförsäljare av Sharespine har WooCommerce som specialkompetens. Tryck på loggan för mer information om respektive återförsäljare samt vad de kan erbjuda för tjänster kring WooCommerce.
Ladda ner produkblad om WooCommerce och olika ekonomisystem.

Shopify

Följande återförsäljare av Sharespine har Shopify som specialkompetens. Tryck på loggan för mer information om respektive återförsäljare samt vad de kan erbjuda för tjänster kring Shopify.
Ladda ner produktblad om Shopify och olika ekonomisystem.

Prestashop

Följande återförsäljare av Sharespine har Prestashop som specialkompetens. Tryck på loggan för mer information om respektive återförsäljare samt vad de kan erbjuda för tjänster kring Prestashop.
Ladda ner produktblad om Prestashop och olika ekonomisystem.

ERP Hosting

Följande återförsäljare av Sharespine har ERP hosting som specialkompetens. Tryck på loggan för mer information om respektive återförsäljare samt vad de kan erbjuda för tjänster kring ERP hosting.