Fyndiq – En marknadsplats integration.

Med vår nya integrerade koppling mot Fyndiq så kommer du som säljer på Fyndiq dels skicka upp dina produkter via vårt nya verktyg Plugboard men inte minst automatiskt ladda ner dina orders för vidare orderhantering i ditt e-handelssystem eller ekonomisystem.

Med vår nya integration mot Fyndiq så möjliggör vi för dig att kunna nå över 2 miljon nätshoppare redan idag. Du behöver inte en egen webbutik för att sälja på Fyndiq utan integrationen är direkt mellan Plugboard och marknadsplatsen.

Mer information

Plugboard integrerar Fyndiq med

Ekonomisystem

Marknadsplatser

E-handelssystem

Information om Fyndiq integration med Sharespine Plugboard

Varför Fyndiq för (e-)handlare?
Som en större aktör har marknadsplatsen redan befintlig trafik, och för både små och större e-handlare blir ett samarbete ett lönsamt sätt att visa upp sitt varumärke och ta del av trafiken. Som ny shop kan du direkt sälja dina produkter på en sajt med över 1 miljon besökare och kickstarta din verksamhet. För en etablerad e-handel kan det vara kanalen som behövs för att ta verksamheten till nästa nivå, då samarbetet med en digital marknadsplats ger snabbare resultat än andra typer av långsiktig marknadsföring. Du når Sveriges nätshoppare direkt genom en och samma säljplattform!

Hur fungerar det?
Genom integrationen kan du hämta, bearbeta och ladda upp dina produkter på den gemensamma marknadsplatsen. Dina inkommande orders syns sedan i ditt ekonomiprogram där du hanterar plock och leverans som vanligt. Betalning sker automatiskt i Fyndiq baserat på och du har enkelt tillgång till säljsiffror och betalningsinformation.

Genom att arbeta med en specifik prislista för Fyndiq är du helt fri i förhållande till prissättningen i ekonomisystemet. Dina produkter kategoriseras på sidorna så att besökande enkelt ska hitta just dig. Eftersom du inte har några fast kostnader för din exponering på marknadsplatsen, så är detta en fantastisk möjlighet som extra säljkanal för din verksamhet.

Web: fyndiq.se

Tekniska manualer

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt manual

Har du några frågor?
Ställ dem direkt i kontaktformuläret.

Kontaktuppgifter

Fyndiq AB
Alströmergatan 22
112 47 Stockholm

Web; fyndiq.se

E-handelssystem


Magento E-handelNordisk E-handel WooCommerce E-handel

Ekonomisystem 


Fortnox Ekonomisystem

MarknadsplatserCDON MarknadsplatsTradera Marknadsplats

Informationsflöden

p

Produktinformation

Skapa, uppdatera och synkronisera produktinformation mellan era verksamhetssystem och slipp manuellt klippa och klistra in information som namn, pris, beskrivning, enhet m.fl.

Lagerhantering

Realtids uppdatering av lagersaldo och slipp administrera lagersaldot i alla olika försäljningskanaler – Nu kan du göra det direkt från ditt ekonomisystem.

Orderstatus

Låt era kunder alltid vara uppdaterade med statusen på beställningen genom att koppla olika event i ert ekonomisystem till en orderstatus.

Orderinformation

Skicka en kundorder direkt in i ert ekonomisystem utan manuell handpåläggning. Du får all information direkt in i ekonomisystemet för sedan administrera beställningen därifrån.

Prisuppdateringar

Olika prislistor och/eller stafflingspriser? Det fungerar på samma sätt som lagerhantering och du behöver enbart administrera detta från ett centralsystem som t.ex. ekonomisystemet eller E-handelssystemet.
l

Schemaläggning

Låt era olika integrationsflöden uppdateras i intervaller, vid bestämda tidpunkter eller i realtid. En komplett automationslösning!

Information & priser

p

Information

Sharespine Plugboard – För försäljning på marknadsplatser.

Priser

Sharespine Plugboard295 kr/mån + 2 kronor per överförd order + 2200 kronor för konfiguration, installation och testning (engångskostnad).

Återkommande frågor om Sharespine

Sharespine har hjälp E-handlare att integrera sina verksamhetssystem med varandra sedan 2003 och erbjuder tre olika tjänster baserat med fokus på olika områden och ifall ert ekonomisystem är moln- eller klientbaserat.

Våra integrationer har möjlighet att koppla ihop 37 olika system och detta görs via API-anslutningar. Då skapas möjligheten att skicka rätt information till rätt ställe för att minimera manuellt arbete och maximera effektiviteten i er verksamhet medhjälp av Sharespines integrationstjänster.

Vårt team består av olika spetskompetenser som sträcker sig från styrelseposter i internationella IT-bolag, automationsspecialister med djup kompetens inom marknadsplatser och E-handel, IT-arkitekter som formar en produkt efter era önskemål och en support med 97% kundnöjdhet och snabb svarsfrekvens.

Hur ansluter vi oss?
Vi rekommenderar att du ringer in till oss på 031 – 704 38 00 eller använder vårt kontaktformulär så får vi berätta mer om produkten och hur vi kan hjälpa er verksamhet. Själva installationen, konfigurationen och testningen innan automationen rullar felfritt hjälper en av våra integrationsspecialister till med och detta ingår i vårt startpaket.
Vad kostar det?

Priserna för en integration baseras på vad för typ av information du vill skicka mellan systemen & antal överförda orders per månad.

Sharespine Client – Från 195 kr/mån + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad).
Sharespine Cloud – Från 195 kr/mån + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad).
Sharespine Plugboard195 kr/mån + 2 kronor per överförd order + 2200 kronor för installation, konfiguration och testning (engångskostnad).

Är det svårt?

Inte alls – Våra integrationsspecialister gör det enkelt!
En viktig sak att tänka på är att vissa arbetsprocesser behövs följas eftersom olika systemen tillåter olika saker som t.ex. specialtecken i artikelnummer.
Detta informerar självklart en av våra integrationsspecialister dig om så att du får en felfri och helautomatisk integration som rullar i bakgrunden så att ni kan fokusera på viktiga saker än onödigt manuellt arbete.

Intresserad?

Fyll i vårt kontaktformulär så besvarar vi eventuella frågor
eller hjälper dig att komma igång.

Gå vår E-postkurs i automationer

Få ta del av vår E-postkurs som beskriver vad en automation gör, hur en automation fungerar och hur vi kan hjälpa er verksamhet att växa!
Du får 4 mejl under sammanlagt 2 veckor.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Sammanfattning av avtal, uppsägning och sekretess hittar ni här.
© Sharespine AB 2017