CDON – En marknadsplats integration.

Med vår nya integrerade koppling mot CDON så kommer du som säljer på CDON Marketplace dels skicka upp dina produkter via vårt nya verktyg Plugboard men inte minst automatiskt ladda ner dina orders för vidare orderhantering i ditt E-handelssystem eller ekonomisystem.

Med vår nya integration mot CDON Marketplace så möjliggör vi för dig att kunna nå över 2 miljon nätshoppare redan idag. Du behöver inte en egen webbutik för att sälja på CDON Marketplace utan integrationen är direkt mellan Plugboard och marknadsplatsen.

Mer information

Plugboard integrerar CDON med

Ekonomisystem

Marknadsplatser

E-handelssystem

Information om CDON integration med Sharespine Plugboard

Öka din försäljning i digitalt köpcentrum
CDON Marketplace är en digital marknadsplats, ett online köpcentrum där e-handlare bekvämt och enkelt kan lägga upp sina egna produkter direkt från sin e-handel. Att sälja genom en marknadsplats genererar både smart marknadsföring och ökad försäljning i en helt ny säljkanal, och det är inte så konstigt att samarbetet mellan marknadsplatser och webbshoppar har blivit en växande trend. På CDON Marketplace når besökarna dina produkter direkt, och det blir smidigare för den växande skaran av kunder som likt i den fysiska handeln gärna shoppar där alla produkter finns samlade.

Varför CDON Marketplace för e-handlare?
Som en betydligt större aktör har marknadsplatsen redan befintlig trafik, och för både små och större e-handlare blir ett samarbete ett lönsamt sätt att visa upp sitt varumärke och ta del av trafiken. Som nyare shop kan du direkt sälja dina produkter på en sajt med miljoner besökare och kickstarta din verksamhet. För en större e-handel kan det vara kanalen som behövs för att ta verksamheten till nästa nivå, då samarbetet med en digital marknadsplats ger snabbare resultat än andra typer av långsiktig marknadsföring och nätverkande. Du når Nordens nätshoppare direkt genom en och samma säljplattform!

Hur fungerar det?
Genom integrationen kan du hämta, bearbeta och ladda upp dina produkter på den gemensamma marknadsplatsen. Dina inkommande orders syns sedan i ditt ekonomiprogram där du hanterar plock och leverans som vanligt. Betalning sker automatiskt i Fyndiq baserat på och du har enkelt tillgång till säljsiffror och betalningsinformation.

Genom att arbeta med en specifik prislista för CDON Marketplace är du helt fri i förhållande till prissättningen i ekonomisystemet. Dina produkter kategoriseras på sidorna så att besökande enkelt ska hitta just dig. Eftersom du inte har några fast kostnader för din exponering på marknadsplatsen, så är detta en fantastisk möjlighet som extra säljkanal för din verksamhet.

Web: cdon.se
Ansök om konto

Tekniska manualer

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt manual

Har du några frågor?
Ställ dem direkt i kontaktformuläret.

Kontaktuppgifter

CDON.com
Bergsgatan 20 / Box 385
SE 201 23 Malmö
Sweden

Tel: +46 (0)10 703 20 00
Fax: +46 (0)10 703 21 36

Web; cdon.se
Ansök om konto

E-handelssystem


Magento E-handelNordisk E-handel WooCommerce E-handel

Ekonomisystem 


Fortnox Ekonomisystem

Marknadsplatser


CDON MarknadsplatsFyndiq MarknadsplatsTradera Marknadsplats

Informationsflöden

p

Produktinformation

Skapa, uppdatera och synkronisera produktinformation mellan era verksamhetssystem och slipp manuellt klippa och klistra in information som namn, pris, beskrivning, enhet m.fl.

Lagerhantering

Realtids uppdatering av lagersaldo och slipp administrera lagersaldot i alla olika försäljningskanaler – Nu kan du göra det direkt från ditt ekonomisystem.

Orderstatus

Låt era kunder alltid vara uppdaterade med statusen på beställningen genom att koppla olika event i ert ekonomisystem till en orderstatus.

Orderinformation

Skicka en kundorder direkt in i ert ekonomisystem utan manuell handpåläggning. Du får all information direkt in i ekonomisystemet för sedan administrera beställningen därifrån.

Prisuppdateringar

Olika prislistor och/eller stafflingspriser? Det fungerar på samma sätt som lagerhantering och du behöver enbart administrera detta från ett centralsystem som t.ex. ekonomisystemet eller E-handelssystemet.
l

Schemaläggning

Låt era olika integrationsflöden uppdateras i intervaller, vid bestämda tidpunkter eller i realtid. En komplett automationslösning!

Information & priser

p

Information

Sharespine Plugboard – För försäljning på marknadsplatser.

Priser

Sharespine Plugboard295 kr/mån + 2 kronor per överförd order + 2200 kronor för konfiguration, installation och testning (engångskostnad).

Återkommande frågor om Sharespine

Sharespine har hjälp E-handlare att integrera sina verksamhetssystem med varandra sedan 2003 och erbjuder tre olika tjänster baserat med fokus på olika områden och ifall ert ekonomisystem är moln- eller klientbaserat.

Våra integrationer har möjlighet att koppla ihop 37 olika system och detta görs via API-anslutningar. Då skapas möjligheten att skicka rätt information till rätt ställe för att minimera manuellt arbete och maximera effektiviteten i er verksamhet medhjälp av Sharespines integrationstjänster.

Vårt team består av olika spetskompetenser som sträcker sig från styrelseposter i internationella IT-bolag, automationsspecialister med djup kompetens inom marknadsplatser och E-handel, IT-arkitekter som formar en produkt efter era önskemål och en support med 97% kundnöjdhet och snabb svarsfrekvens.

Hur ansluter vi oss?
Vi rekommenderar att du ringer in till oss på 031 – 704 38 00 eller använder vårt kontaktformulär så får vi berätta mer om produkten och hur vi kan hjälpa er verksamhet. Själva installationen, konfigurationen och testningen innan automationen rullar felfritt hjälper en av våra integrationsspecialister till med och detta ingår i vårt startpaket.
Vad kostar det?

Priserna för en integration baseras på vad för typ av information du vill skicka mellan systemen & antal överförda orders per månad.

Sharespine Client – Från 295 kr/mån + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad).
Sharespine Cloud – Från 295 kr/mån + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad).
Sharespine Plugboard295 kr/mån + 2 kronor per överförd order + 2200 kronor för installation, konfiguration och testning (engångskostnad).

Är det svårt?

Inte alls – Våra integrationsspecialister gör det enkelt!
En viktig sak att tänka på är att vissa arbetsprocesser behövs följas eftersom olika systemen tillåter olika saker som t.ex. specialtecken i artikelnummer.
Detta informerar självklart en av våra integrationsspecialister dig om så att du får en felfri och helautomatisk integration som rullar i bakgrunden så att ni kan fokusera på viktiga saker än onödigt manuellt arbete.

Intresserad?

Fyll i vårt kontaktformulär så besvarar vi eventuella frågor
eller hjälper dig att komma igång.

Gå vår E-postkurs i automationer

Få ta del av vår E-postkurs som beskriver vad en automation gör, hur en automation fungerar och hur vi kan hjälpa er verksamhet att växa!
Du får 4 mejl under sammanlagt 2 veckor.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Sammanfattning av avtal, uppsägning och sekretess hittar ni här.
© Sharespine AB 2017