Koppla samman WooCommerce med 7 ekonomisystem & 3 marknadsplatser

WooCommerce E-handelssystem

WooCommerce är ett WordPress eCommerce plugin som förvandlar din WordPress-sida till en fullt fungerande E-handel. Med över 37 miljoner nedladdningar världen över så är WooCommerce en av de största E-handelslösningarna som finns. WooCommerce ger både e-handelsbutiker och utvecklare fullständig kontroll och via deras plugin-marknadsplats så finns det väldigt mycket dynamiska funktioner.

WooCommerce + Sharespine + 10 andra system = Sant

Integrationen mellan Woocommerce & Sharespine hjälper E-handlaren att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och online-betalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Vad för funktioner har WooCommerce?

  • Skapa en E-handel på bara några minuter.
  • Med WooCommerce kan du sälja både fysiska och digitala varor av alla typer och storlekar, erbjuda produktvariationer, olika konfigurationer, direktnedladdningar till kunder och till och med sälja affiliateprodukter från andra marknadsplatser på nätet.
  • WooCommerce ger dig full kontroll över din butik, från skatter och lagernivåer till kundkonton. Lägg till och ta bort tillägg, ändra design och inställningar som du vill. Allt är under din kontroll.
  • Utbyggbart, anpassningsbart och med öppen källkod – WooCommerce skapades med utvecklare i åtanke. Med sitt robusta ramverk kan du skala kundens affär hela vägen från grundläggande till avancerad.
  • Oavsett storleken på butiken du vill bygga kan WooCommerce skalas upp för att uppfylla dina krav.

Vad kostar WooCommerce?

  • WooCommerce med standard funktioner är gratis.
  • WooCommerce har en plugin-marknadsplats där man kan hitta plugins som hjälper en att utöka sin webbutik med fler funktioner – Priset från pluginsen sträcker sig från att vara gratis till 1000-tals kronor beroende på plugin och funktion.
  • För att förbättra designen på sin webbutik så finns det massor av olika teman som man kan utsmycka sin E-handel med. Från WooCommerce egna Storefront-tema som är gratis till tillägg och andra professionella teman som kostar några hundralappar upp till tusenlappar.
  • Det finns flera svenska webbleverantörer som är specialiserade på WooCommerce-butiker. Kolla in vår återförsäljarsida för hitta någon som kan hjälpa er bygga er e-handel.

Informationsflöden i WooCommerce som Sharespine automatiserar

p

Produktinformation

Skapa, uppdatera och synkronisera produktinformation mellan era verksamhetssystem och slipp manuellt klippa och klistra in information som namn, pris, beskrivning, enhet m.fl.

Lagerhantering

Slipp administrera lagersaldot & realtidsuppdatera det i era olika försäljningskanaler – Nu kan du skicka informationen om lagersaldo direkt från ditt ekonomisystem till WooCommerce.

Orderstatus

Låt era kunder alltid vara uppdaterade med statusen på beställningen genom att koppla olika event i ert ekonomisystem till en orderstatus som återrapporteras tillbaka till WooCommerce.

Försäljning på marknadsplatser

Koppla er WooCommerce-butik till Sharespine Plugboard och skicka enkelt artiklar & lagersaldo ut på marknadsplatser för att sedan hämta in beställningarna till WooCommerce & återrapportera aktuellt lagersaldo samt orderstatus.

Orderinformation

Skicka en kundorders från WooCommerce direkt in i ert ekonomisystem. Du får all information direkt in i ekonomisystemet för att sedan administrera beställningen därifrån.

Prisuppdateringar

Olika prislistor och/eller stafflingspriser? Du behöver enbart administrera detta från ett centralsystem som t.ex. ekonomisystemet eller i WooCommerce.
l

Schemaläggning

Låt era olika integrationsflöden uppdateras i intervaller, vid bestämda tidpunkter eller i realtid. En komplett automationslösning!
t

Saknar du något eller Har några frågor?

Oftast så kan vi automatisera mer än vad man kan tro i integrationen mellan era system och dessutom kan vi koda speciallösningar för just ert företag. Kontakta oss via telefon
031 – 704 38 00 eller via vårt kontaktformulär.

WooCommerce fungerar bra att integrera med dessa Ekonomisystem

Fortnox Ekonomisystem Logotyp
Specter Ekonomisystem
Hogia Smart Ekonomisystem
Visma Administration Ekonomisystem
Hogia Retail
Visma eEkonomi Ekonomisystem
Mamut Ekonomisystem

WooCommerce fungerar bra att integrera med dessa Marknadsplatser

CDON Marknadsplats
Fyndiq Marknadsplats
Tradera Marknadsplats

Information om Sharespine och vanligt förkommande frågor

Sharespine har hjälp E-handlare att integrera sina verksamhetssystem med varandra sedan 2003 och erbjuder två olika tjänster för en WooCommerce baserad e-handel – Sharespine Integration och Sharespine Plugboard.

Våra integrationer har möjlighet att koppla ihop 37 olika system och detta görs via API-anslutningar. Då skapas möjligheten att skicka rätt information till rätt ställe för att minimera manuellt arbete och maximera effektiviteten i er verksamhet medhjälp av Sharespines integrationstjänster.

Vårt team består av olika spetskompetenser som sträcker sig från automationsspecialister med djup kompetens inom marknadsplatser och
e-handel, IT-arkitekter som formar en produkt efter era önskemål och en support med 97% kundnöjdhet och snabb svarsfrekvens.

Hur ansluter vi oss?

Vi rekommenderar att du ringer in till oss på 031 - 704 38 00 eller använder vårt kontaktformulär så får vi berätta mer om produkten och hur vi kan hjälpa er verksamhet. Själva installationen, konfigurationen och testningen innan automationen rullar felfritt hjälper en av våra integrationsspecialister till med och detta ingår i vårt startpaket.

Vad kostar det?

Priserna för en integration baseras på vad för typ av information du vill skicka mellan systemen & antal överförda orders per månad.

Sharespine Integration - Från 295 kr/mån + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad).
Sharespine Plugboard - 295 kr/mån + 2 kronor per överförd order + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad)..

Är det svårt?

Inte alls - Våra integrationsspecialister gör det enkelt!
En viktig sak att tänka på är att vissa arbetsprocesser behövs följas eftersom olika systemen tillåter olika saker som t.ex. specialtecken i artikelnummer. Detta informerar självklart en av våra integrationsspecialister dig om så att du får en felfri och helautomatisk integration som rullar i bakgrunden så att ni kan fokusera på viktiga saker än onödigt manuellt arbete.

Behöver du hjälp med att komma igång?

Fyll i vårt kontaktformulär så besvarar vi eventuella frågor
eller hjälper dig att komma igång.

Nu kan vi använda våra verksamhetssystem som de är till för utan behöva lägga till onödigt manuellt arbete som skulle kostat oss både tid och pengar!

Kontakten med supporten har varit Rolls Royce.

Sharespine support har tagit sig tiden att hjälpa till med dem problem som har uppstått och korrigeringen av inställningar och återkopplingen på support ärenden har varit mycket snabb. Ni får gärna börja med Magento-utveckling för då skulle jag blivit kund direkt!

Under tiden ihop med Sharespine har vi vuxit 625% i omsättning och detta skulle inte kunnat gå utan hjälp av Sharespines integrationslösningar.

Fredric Christensen

VD, JFR E-commerce AB

Gå vår E-postkurs i automationer

Få ta del av vår E-postkurs som beskriver vad en automation gör, hur en automation fungerar och hur vi kan hjälpa er verksamhet att växa!
Du får 4 mejl under sammanlagt 2 veckor.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Sammanfattning av avtal, uppsägning och sekretess hittar ni här.
© Sharespine AB 2017